Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Hammarby tomten "med vänner"


RimTanka ~ Filantropisk Allmoge

~¤~

svenskarna jobbar
så att de kan leva en
stund om sommaren

prioriterar då sin
natursjö och hav igen

LPWJ 27/09/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 704 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-27 21:32



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ja svenska folksjälen är djup
även om det var många år sedan jag vistades i dalälvstrakter i eka o på land sitter det kvar (mormor gick bort 1992)
men bor själv vid badsjö men älvar är speciella likaså hav

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-27

  L Patrik W Johansson VIP
troligen nån Slitz ploj duvet de där som kallar sig herrtidning fast de inte är det, hur de nu kommer undan med det vet jag inte, förbryllande

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-27

    Trast
Så intressanta vänner Tomten har.
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP