Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rör vid sista minuter

och jag rör vid
säg mig var det
dina ögon

den sista dagen
i September
som smekte

sojamjölksmilkshake
och vegansk
pizza

allt det där
skulle rösta
för mig

det handlar om
hur vi uttrycker
oss
när årstiderna
bryts

så minns jag
alltid och
saknar

för i den här
tidens tand
gnisslar

tanden som
skaver emot
våran ensamhet

ville du
möta mig
i den
sista dagen




Fri vers av virre
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-28 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre