Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Väg




Låt din ledstjärna,

få leda dig.

Lyssna på ditt hjärtas slag,

det försöker säga dig nått.

Alla hungrar vi efter kärlek som törstar efter liv.

Med en önskan att få dela sin själ,

men den vi älskar så djupt inom oss.




Fri vers av JLindh
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 21:51



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Just så, just så är det.
2009-10-11

    ej medlem längre
En fin text om kärleken!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh