Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlighet

Jag kan hålla din ömhet hårt, fast och länge
närmast förtvivlat, som en besvärjelse.

Jag kan se din ömhet fladdra kring lampan
som en nattfjäril när sommarn är sen.

Jag kan se dina blossande kinder vittna
om att ditt hjärta ännu är anständigt klätt.




Fri vers av Trast
Läst 426 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-09-28 23:37



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Återgäldar - alltså, de två sista raderna - WOW! Ryser!
2022-09-07

  objekt3
jag älskar allt före kommateringen

jag gillar mittenpartiet
även om jag inte förstår varför döden
är riktigt såhär ... uppenbart... synligr närvarande
jag vill hellre känna draget än se ansiktet.


jag tycker om slutet
om det anständigt klädda hjärtat
den Kvinnliga Katarina xD
2009-10-16

    von ilvingen
vackert vackert vackert .... och åter.....såååå vackert !
2009-10-14

  kärleks ängel
underbart!
2009-10-02

  dead_prez
Otroligt vacker. Fick mig att tänka på en japansk poet som jag i nuvarande tillstånd inte kan minnas namnet på, men även den här högst förtjusande filmen. http://www.imdb.com/title/tt0119250/

tack som fan.

2009-10-02

  Epione VIP
Den här berörde mig.
2009-09-29

  Peter Jr Eriksson
vacker som få !
2009-09-29

  etthjärtaäralltidrött
Mycket vackert, ömt och mjukt.
2009-09-29

  Leia
Fantastiskt bra!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Trast