Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kejsarinna



caol ila lilla vila

må som prinsen i mitt sköte


vivaldi vilja välja

under hösten gula bolster



du är frieri min död

du är sammanfogad existens



och jag svävar





Fri vers av Hannadraken
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-29 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att dricka caol ila och lyssna på Vivaldi är en härlig kombination:)))
Man mår som en prins eller kejsarinna då...
2009-09-29

  Mr Lindemann VIP
Ja, jag har lite svårt att förstå
det du vill få fram här då

det är förstås meningen
ger tolkningsmöjligheter
förstås
men på något sätt
gillar jag det jag inte förstår med din dikt
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken