Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..."Det är inte så lätt att vara från rymden alla gånger." Tomas Di Leva


JORDBRUKETS MEKANISERING

Jag har ett gulnat foto på mej
- ett av få –
på stubbåkern hemma på småbruket

Det är taget på sommaren 1956
- troligen på kvällen -
för skuggorna är långa
som avsmalnande armar

Mitt ansikte är lite suddigt,
det är nog lådkamerans,
eller filmens fel
- eller farsans -

…men det syns att jag ler

Jag har sparat det där kortet
för ögonblicket efter det togs
sprang jag till ladugården
Till min enda kompis:

Gårdens häst…
Jag gillade hennes mjuka mule.

Farsan vann en traktor året därpå…

…hästen åt vi upp




Fri vers av C Cobain
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C Cobain
C Cobain