Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän.


Det finns stunder i livet

sekunder och långa ögonblick som

stannar kvar.

Som att veta hur svald gråt smakar.

Att känna en väns armar runt om sig

när det helt enkelt inte går att svälja längre.

Att märka hur axlarna sluttar och man liksom
böjjer i hop sig.

Dagar som blåser lite för kallt
lite för hårt och
ögon som tårblindas i den och
detta sväljande.


Jag kan inget mer göra.

inget mera inget mera inget mera.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-29 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP