Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokmässan kort och gott

Morgon 

vaknar

kramas

frukost

väntan

köar

spänning

puss

förväntan

sökande

lättnad

bekantskap 

iver

krysslösande

kärlek

tränsel

upptäcksfärd

inköp

ivägskick

uppsökande

utforskande

intresserad

samtal

egentid

möte

kyss

lunch

sång

äventyr

lyssnar

intryck

hjälpmedel

fika

irra

leta

handla

inspirerad

kändisspan

berörd

tvåsamhet

sällskap

kompiskram

föreläsning

lottdragning

nit

slutinköp

middagsplanering

stängning

trött

matdags

trevligt

hemgång

samvaro

närhet

nöjd

natt




Fri vers av Susy Q
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q