Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att du ser mig

Jag vet att du inte kan låta bli att se på mig när jag skymtar i din tv. Vet att du då omöjligt kan stänga av min röst. Hoppas att den genomborrar dig smärtsamt. Jag känner din nyfikenhet och vet att du inte kan undgå när de säger att det minsann går bra för mig nu. Gratulationer och lyckoönskningar, jag hoppas att de träffar dig hårt. Vet att du inser att jag har kommit en bit på vägen sen du kysste mig och försvann.

Vet att du omöjligt redan kan ha glömt mitt namn.

Men jag vet inte vad du tänker. Vet inte om du precis som jag undrar vad som hade hänt om jag stått stadigt då när vi fortfarande andades samma luft. Jag var svag när vi fanns och hade precis börjat resa mig när du knullade mig och sen låste dörren bakom min rygg. Det gjorde ont men kaoset har lättat nu. Både det du skapade och det jag alltid burit. Vet inte heller om du möter min blick genom rutan. Ibland tänker jag på dig när min möter linsen men det vet jag inte om du märker.

Vet inte ens om också du saknar mig ibland.




Övriga genrer av malin...
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-29 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...