Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vill?

Vad jag vill?

Jo, jag vill dofta dig igen och släppa taget om alla de män jag byggt som murar runt omkring mig.

Det är vad jag vill och mer skulle jag aldrig drömma om att begära.




Övriga genrer av malin...
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-29 22:57



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
fina ord ! snyggt!
2009-10-05

  Staffan Welroos VIP
snyggt skrivet!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...