Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart






Klar är månen på himlavalvs sken,
snart är han full uppå vinglande ben.
Då får man inte sova en blund,
natten den valsar och twistar sig rund.

Söker med handen, fast timmen är sen,
rock´n roll, bugget, med mun ack så len.
Kära John Blund, om blott för en stund,
ta mig till drömnattens sömniga lund.

l


ME/09






Fri vers av Madjori
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 06:35



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ooo att vara sömnlös är inte det lätta
men John Blund han vet att ställa til rätta
snart han dig tager till drömmarnas land
applåder applåder med varmaste hand..
så underbart fint poetat kära poetissa!!!!
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori