Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kollega här föreslog detta som "alternativt tema" denna vecka..


När man ska lämna det jordiska.....

Dagen
då allt är slut

Dagen
utan minsta prut

Dagen
då kraften
sinat ut

Dagen
då pinan
är
slut

DEN Dagen
summerar jag
VAD "fixade"
jag ?
VAD gick
bra ?
BLEV det
någon
Återkoppling
eller
Avsnoppning ?

Har man
UTRÄTTAT
något ?
Har man
BEFÄST
något ?
Har
NÅGON
tagit över ?
FINNS
det
någon
FORTSÄTTNING ?
Eller
är det
bara
Oundvikligt
Obarmhärtigt
Ofrånkomligt
Obestridligt


S L U T ??????????????????




Fri vers av Mats Henricson
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 09:37



Bookmark and Share


  poetryGirl
låt oss hoppas på reinkarnation
2009-09-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är bättre att göra den summeringen redan nu ("Jag samlar upp inför summeringen", som Reeperbahn sjöng) och göra upp räkningen med Gud.
Den är ju faktiskt redan betald...
2009-09-30

  erkki
Det där var det bästa du skrivit! Instämmer helt, och det känns jävligt ovanligt, oss emellan ;-)
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska