Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Ms Celsius

I naturen
finns det inga sönderstressade vindar
inga felaktiga särskrivningar i manualen
om hur vi ska leva , så vi lever rätt

Jag hör hur vinden sjunger
sånger som bara jag förstår

innanför tältet sitter du
elden gör dig vackrare än någonsin

Jag välkomnar höstvindarna
som tar åter plats på scenen
din scennärvaro
stänger små hål dit kalluften alltid hittat in




Fri vers av J P
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 11:14



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Just så som det ska vara.
Fint diktat, med varm känsla av höst.
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P