Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar.

Du är en stjärna om natten.

Jag följer dina steg över himlavalvet.

Du älskar karlavagnen, vilar i den.

Dansar med lilla björn, stora är allför stor och stegen
allför vida.

Ditt vilda skratt ekar högt när du hoppat till Cassiopeja för
att sedan försvinna i bruset från vintergatan.

Det är så många fler än du som går där,

Älskade, över stjärnhimlen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP