Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är du

 

det lägger sig mörker

men under ögonlocken

lyser du och kärleken

vakar, den bor i henne

 

den bankar hårt mot

revbenen

hård som den är och

ger inte vika

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-30 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons