Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöar från min skalle

Mjäll

Gnäll

Kli

Tvi

Pillar

Trillar

Det snöar från min skalle




Fri vers av Philosophum
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum