Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2009.....


Doktor död





Hörde på radion
om en man
han jobbade med lik
som kosmetisk rekonstruktör

smaka
på orden

kosmetisk rekonstruktör

en likens plastikkirurg
som fäster upp gapande käkar
med metallclips
i rostfritt stål
i sönderfallande
stinkande tandkött

som avlägsnar pinsamma vätskeansamlingar
och
missfärgade
ruttnande hudpartier

som tar bort oönskad behåring
och sprutar in okända preparat
i avsomnade blickar

allt efter kundens önskemål

snart kan man väl skriva in kuk och bröstförstoring
i testamentet
alla önskemål beaktas

för
vem vill svika
en döings
sista önskan







Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-30 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP