Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän nära marken och månens skära




Det fanns så många texter där 


 - sakta föll bladen mot marken  - 


och du såg 

kanske mindes du i tanke

eller så var där bara 


magen som knöt sig

strupen som snörptes

hjärtat som borrades i smärta



bladen vättes av höstregn och svett

färgades i blod och galla


och jag såg hur du ropade ut


fäste dina känslor mot en plåt av himmelrike och medmänniska

som för att spänna den lina du sen kunde balansera 

överleva och leva över 

den flod som du fruktat i drömmens mara






jag samlar sakta det vita över det svarta

smeker din panna och din oro



viskar stilla mot tidens mitt

Du är min 

alltid Min


Bara Min














Fri vers av Hannadraken
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-30 21:51



Bookmark and Share


  korpfjäder
Du vet, ibland måste korpar stillna inför somligt skrivet.
det här är somligt.
2009-10-01

  Eva Langrath VIP
Kärleksfull och dramatisk på en och samma gång.
2009-10-01

  Carola Zettergren
Detta var helt fantastiskt, dramatiskt, vackert och mycket gripande!
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken