Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärlek är som..

Din kärlek är som
havets vågor
bär mig framåt
genom rädslans hav

din kärlek
är som himlens stjärnor
gnistrar liksom äkta guld

din kärlek
ger mig styrkans
nycklar
att besegra rädslans
lås

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 01:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt belevande kärleksamt
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~