Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stelnade rader

 

hon var lava

som stelnade

då hon blev stilla

 

och hon var vacker när

hon var ung och

hade kunnat

 

bli bitter om hon inte hittat dig

 

men det gjorde hon




Fri vers av molly crayons
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons