Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bättre tid!!



............jag lärde mig av Våren

att låta sig klippas o rensas
........................Då kan jag

växa o blomma ut mig hel




Fri vers av kärleks ängel
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 10:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fullständigt suverän-avklädd- naken-med ett budskap som berör
2010-03-03

  Ronny Berk
fin poesi som väl förmedlar känslan av människors växtkrafter
2009-10-14

  Suzy med punkterna
Klokt budskap bakom vacker formulering
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel