Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden till min lilla dotter..


Väntar på dig mitt hjärtebarn

Ditt rum är tomt och sorgset utan dig
dina kläder ligger i byrån och väntar på dig,
saknaden är enorm sen du lämnade mig.

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta,
Jag kommer alltid att finnas i ditt hjärta.

Dina ord att jag aldrig skulle ge upp ekar i
min själ och det är därför jag väntar så,
att vi åter snart kan förenas och då ska vi
som förr bli en familj det lovar jag dig.

Jag vill att du ska veta att inget är ditt fel,
ingen kan vara arg på dig och ingen kan ifråga
sätta dig för det du sa och för det du gjorde, för
jag vet redan varför och behöver inga svar.

Kärlek till dem man älskar binder man med öppna armar
och vi står just här med öppna armar och väntar på den dagen
då du kan komma hem igen, slappna av och få vara dig själv igen.

Vi väntar på dig mitt hjärtebarn.
vi älskar dig.




Fri vers av Näckrosen
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-01 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen