Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du onda människa

Du har rövat bort henne för du är
sjuk, ond och empatistörd.
Du är en mask som spelar för gallerian.
Du är duperade,grandios, munvig och charmig.
Du är mytomanen som är manipulativ.
Du är ansvarslös och parasiterande.
Flackt känsloliv med ditt ständiga pladder.
Ditt ständiga hat och sjuka beteende förtär
alla levande.
oaktsamhet och impulsivitet, Promiskuöst och
egoistiskt kärleksliv för du kan inte känna ren kärlek
och du kan inte känna empati.
Du är bara helt enkelt beteendestörd bara så du vet!




Fri vers av Näckrosen
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 18:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl, så trovärdigt, förmedlar diktarjaget svåra känslor; en bild som väl följer i textens spår
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen