Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En påminnelse för mig själv och alla andra som bråkar med sin mamma....Vi älskar dom oavsett vad.. I allla fall jag <3


Mamma

Mamma förlåt mig
För att jag är jobbig och envis

Förlåt mig
Förlåt mig

Jag vet inte varför jag låter mig själv göra saker
När jag vet att du blir sårad och besviken

Jag vet att du vet
Att jag vill bevisa att jag klarar mig själv

Jag vet att du vill
Ha kvar mig som ett barn så länge som möjligt

Men du ser mig växa och bli vuxen
Jag ser i dina ögon att du tror att du är gammal

Bara för att jag är ung
Och du är äldre

Men mamma snälla du måste veta
Att du alltid är ung och vacker i mina ögon

Jag har drömt att jag förlorar dig, mamma
Jag vaknade gråtande, rädd och liten

Jag ville bara ligga och krama dig
Du, mamma är min bästa vän i hela världen

Du ger mig tröst när jag är ledsen
Ger mig styrka när jag är svag

Ingen på jorden kan röra mitt hår så som du
Mamma, du är magisk och helar mina sår

Jag minns när du lämnade oss, mamma
Jag var så rädd, trodde du var borta föralltid

Jag var liten då, men mamma jag är fortfarande liten
Du kom tillbaka, jag såg dig som en gud

Sen blev jag större och ville kunna allt själv
Jag nekade din hjälp, jag vet inte varför

För mamma, du vet bäst, du vet så mycket
Jag beundrar dig din klokhet

Mamma, jag vet att jag sagt dumma saker
Att jag sårat dig med mina ord

Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv
För jag vet att när du inte längre vandrar på jorden

Kommer min sol slockna, för den var du
Mamma, du är mitt ljus

Mamma du är min själ och mitt ledljus
Du är min lärare och älskade vän

Så mamma förlåt
Förlåt för att jag gjort och kommer göra

Men våga aldrig lämna mig
Du är min sol, min bästa vän

Dör du så dör jag




Fri vers av Close2end
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Close2end
Close2end