Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem sa att kärlek är en lek?


Älska inte där

Älska inte där solen aldrig lyser.
För där kan kärleken aldrig växa.

Älska inte där marken ligger torr.
Om du inte är redo för att kämpa med att gro.

Älska inte där du sjunker i lera.
För där kan du aldrig ta dig loss.

Älska där gräset ligger fuktigt i morgon solen.
Och där fåglarna sjunger om ljusa tider.




Fri vers av Close2end
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-10-02 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Close2end
Close2end