Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag säger det

Orden är spridda och huvudet är tomt.
Musiken dunkar och hela kroppen gör ont.
Det finns inget att säga och allt är redan sagt.
Mina prylar är borta och försöker komma på var jag dem lagt.
Man hör skratten över hela staden och min mun är den ända som inte ler.
Allas ögon glittrar som diamanter och att jag gråter är det ingen som ser.
Flaskor, burkar och glas.
Någonting välte och gick i kras.
Det känns om ingen ser mig och att jag inte finns.
Jag ser folk jag inte känner och namn jag inte minns.
Ett glas till och sedan inget mer.
Hittar en trappa och ramlar ner.
Jag känner mig äcklig och jävligt fet.
Men det är så jag säger det.




Fri vers av Close2end
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-02 16:13



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
För det första är det sjukt bra rytm i den här texten. Och att rimma om ett ämne som det här är sjukt orginellt.

Jag ser verkligen den här bilden framför mig, alla männskor runt omkring som egentligen inte betyder nåt. Känner igen mig jättemycket och blir verkligen berörd.
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Close2end
Close2end