Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och min syster skrev denna tillsammans på en klippa vid havet...


Sommarnatt

En kväll var luften helt ljummen
En kväll var luften helt ren
Den kvällen gick jag ner till stranden
För att se solnedgången den sköna
Jag hörde snäckskalen krossas under mina fötter
Jag hörde måsarna högt över mitt huvud
Jag såg solen glöda i horisonten
Den färgade vattnet rött
Vinden blåste lätt i mitt hår
Kjolen fladdrade till av en vindpust
Plötsligt kände jag mig iakttagen
Jag vände mig om, jag visste det var du
Du kom sakta emot mig
Och jag höll andan
Du tog min hand
Viskade i mitt öra
Och ledde mig bort i solnedgången




Fri vers av Close2end
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Close2end
Close2end