Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig äger ingen

Ingen


ingen att dela min säng med,

ingen som stör mig om natten,

ingen som tar min tid,

ingen som krossar mina drömmar,

ingen som säger vilken väg jag ska välja,


ingen som tar mina krafter och fyller min hals med gråt,


kväver mina känslor med svek,


Jag har det bra där jag är,


med mig själv och ingen annan.


Kan tyckas sorgligt

kan tyckas vulgärt.


Men för mig är det allt jag begär...











Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP