Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månadsbesvär




Nu är jag snurrig, värre än värst,
nästan som om det vore perverst.
Ursäktat mig i en tre fyra dar,
vimsig har tankat, glömt munstycket kvar.
Tur att det fanns en gubbe som vifta,
snabbt in med backen, jag växlarna skifta.

Sen ner till snabbköpet irrandes runt,
glömde bort maten och pratade strunt.
Ögon på skaftet, darr i skelettet,
tror minsann snart att jag är helt från vettet.
Rastlös till tusen, speedad och skön,
mångubben myser och jag ber min bön.

Tackom och lovom att allt snart är över,
en månads vila är allt jag behöver.
Sen är jag redo för gubben så full,
fastän jag famlar och ramlar omkull .
Snacka om snurrig, värre än värst,
vänder på bladet och skriver perverst.






ME/09














Fri vers av Madjori
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-03 19:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker vid närmare eftertanke
2009-10-03

  lodjuret/seglare VIP
jag gillar din text, den är full av kul vändningar o sprallig till sinnes, ja och de där besvären en gång i månan känner man ju väl till, de e när räkningarna skall betalas...
texten får sina fyra kastanjetter i ädelträ
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori