Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge?

kan det växa?


längtan


hur länge?


jag har inte glömt


bara förvirrat


mig


i en jävla smet


men



inatt




tror jag


.............


jag var berusad


ute


väntade hoppades,


men du fanns inte


jag har förvirrat mig igen




som alltid






...........




Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP