Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All tid




Du är här

en sekund
av evigheten

upptäck Ljuset

och vandra
i glädje

du har all tid
i världen




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 328 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-10-04 11:05



Bookmark and Share


  Anna*
Må jag lära mig att vara där jag är och låta allt ta den tid det tar. Kort men fullkomlig dikt.
2009-11-02

  Maria T
Fascination, glädje
2009-10-04

  Lilla My* VIP
En meditativt fin dikt!
2009-10-04

  anits VIP
Underbart att läsa
2009-10-04

  Karin Rosberg
Oj, vilken text och innehåll!! helt hänförd.......sparas!!
2009-10-04

    Maria Malm
Helt enkelt lysande.
2009-10-04

  Bodil Sandberg
Det är sådan här poesi som får denna sida att lysa!!
varm applåd så fantastiskt vackert kära poetissa!
2009-10-04

  Larz Gustafsson VIP
"We´ve all the time in the world", som en härlig artist sjunger...

Det gäller att ta vara på tiden, ty den är ond.
2009-10-04

  thyra
Underbara vägledande ord!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius