Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill drunkna och fyllas av liv

Jag vill känna strömmarna inom dig,
det djupa havet utan grund.

Jag vill bada i de oändligt långa forsarna,
simma i kokande dammar,
njuta av fontänernas långsamma dropp.

Jag vill sjunka ner i din källa,
tappa andan,
dra in dig i mina lungor,
låta mig fyllas av liv.

Så låt mig drunkna i dig.

Snälla.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-04 15:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
tjusigt fångat, läckert o stilrent
texten förtjänar sina trenne gula rosor
2009-12-28

  H Alsten
Den här. Är. Så. Djup.

Jag. Älskar. Den!
2009-10-16

    ej medlem längre
Otroligt vackert.
Underbart :)
2009-10-04

  succi
väldigt vacker :)
2009-10-04

  Diana,V
Så himla fin
2009-10-04

  Dangereux
Me like! Riktigt bra :)
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren