Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min starkaste känsla

Det är viljan. Det är min längtan.
Det är min kärlek till ett suddigt förflutet.
Det är de ljusa sommarnätterna och den friska luften.
värmen från elden. Friheten. Vidderna.

Det är dig jag saknar.

Var är du?




Fri vers av JenniferPettersson
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-04 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenniferPettersson
JenniferPettersson