Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbyggd dragningskraft

jäklar,vad det går
jag snurrar runt
på jorden vår
hela tiden
dag som natt
utan att känna ett skvatt

tänk att minsta lilla katt
snurrar med
underbart
med dragningskraft




Fri vers av Myself
Läst 294 gånger
Publicerad 2004-06-19 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself