Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. eller början?


Slut

Så småningom tar tiden slut
och då hoppas jag att du är där med mig
med ditt léende mot min hals
smeker mina nyckelben

en evighet är allt jag begär
jag kan vara förlorad i en evighet någonstanns
bara den delas med dig

och jag vill stå där i ditt andetag
känna den smeka min kind
en varm fläkt av kärlek
och då ska jag nu i slutet vara din




Fri vers av Bernhardina
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 21:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Längtansfullt och ömsint om en evighet att dela med en älskad...Vacker poesi!!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen