Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det var vi

All glädje som spriat har nu vissnat bort.
En kärleksfull kram, är ett minne blott.
Din hand i min är sånt jag vill glömma
Och kortet på oss, det vill jag helst gömma.

Inte har jag lärt mig något, utan undvikt konflikter.
Aldrig sagt min sanna mening, inte uttryckt det jag tycker.
Det som jag vill säga kommer helst i efterhand.
Blir oftast inte sagt och det ångrar jag ibland.




Fri vers av ellinowhr
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 09:56



Bookmark and Share


  mjuk
En bra beskrivning på hur det kan kännas, och efterklok är självkritik tycker jag. Men du, man e ju bara människa, eller hur?
Tummen upp för denna text :)
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr