Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som skapar

Allt eftersom inser jag hur viktigt det är hur jag tänker. Att det styr mitt liv och hur lätt det är att negativa tankar ger sämre förutsättningar i livet. Det bästa med det hela är att jag också ser skillnad när mina tankar har ett mer positivt inslag och en mer tillitsfull grund. Det är en process att medvetet ändra sitt tänkande, lättare sagt än gjort kanhända, men nödvändigt och spännande känner jag.

Jag önskar mig och dig lycka till och gott tänkande i livet!!




Fri vers av Susy Q
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q