Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från "Ung Lyrik 09 - Landet bakom väggarna lockar"


Kanske blev det knasigt

Att det ska vara så svårt.
Att uttrycka sig.
Säga och sätta i skrift alla de tänkta tankarna som en gång tycktes vara något värt.
Väldigt verkligt.

Att föra pennan till pappret.
Att stå för sitt ord.
Sakta men säkert skriva något om någonting någonstans även kallat nonsens.
Väldigt nonchalant.

Att låta känslorna ta över.
Att tillåta sig.
Läsa och lirka med lingvistiken och tillslut när man är trött ha en tillräckligt bra text.
Väldigt tröttsamt.

Att det ska vara så svårt.
Att få ett avslut.




Fri vers av ellinowhr
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-10-05 10:01



Bookmark and Share


  mjuk
Precis , det är det som är svårt, just detta att släppa taget och låta känslan vara fri. Du satt tummen på det. Bra skrivet !!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr