Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från "Ung Lyrik 08 - SNÄLLA NÅGON ring kustbevakningen"


Tre korta, tre långa, tre korta

Det kliar i mina handleder.
Det känns som tusen nålar i min arm.
Det piper och dunkar i mitt huvud.
Kan någon snälla slå larm?

Snälla någon, stanna upp och lyssna!
Snälla någon, få mitt hjärta att dunka.
SNÄLLA NÅGON, ring kustbevakningen.
För det här skeppet är på väg att sjunka.




Fri vers av ellinowhr
Läst 304 gånger
Publicerad 2009-10-05 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr