Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från "Ung Lyrik 08 - SNÄLLA NÅGON ring kustbevakningen"


Olidligt

Han led, så att vi skulle få leva.
Ett liv utan lidandet.
I mitt liv har jag aldrig fått uppleva lidande,
inte heller har jag kunnat känna medlidande,
älska någon lidelsefullt eller hjälpa någon som lider.

Det lidandet har besparats mig,
vilket gör mitt liv,
minst sagt,

olidligt.




Fri vers av ellinowhr
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-05 10:07



Bookmark and Share


  mjuk
*L* Befriande :)
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ellinowhr
ellinowhr