Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manodepressiv positiv




Det var ju så enkelt och ljust.

En morgon var det bara svårt och tungt.

Som en olöst gåta fallen från gud själv.



Kände inte riktigt när förändrig trädde i kraft,

men hallon sken smakar vemods lakrits nu.



Visst kan regn vara vackert, och svart passar till det mesta.

Men i fullständig förvirring klär jag mig nu i regn,

och låter svart falla från skyn.



Spegel, spegel på väggen där.

Jag vet fan inte vem du är!




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 680 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-14 02:25



Bookmark and Share


  Smultris
Ojoj... Detta var enormt bra.... Slutklämmen är suverän...
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson