Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaräng

Där jag står på sommaräng
äng med liv
liv och rörelse
mitt på ängen
på ängen står jag
runt mig
där pågår livet
Där jag står
där bor friden
Friden jag längtar till
Längtar till sommaräng




Fri vers av Dito VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-05 18:28



Bookmark and Share


  wildah
Jag med :-)
2014-04-27

    ej medlem längre
Guds underbara frid!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP