Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom Bruset

Jag blundar
Andas stilla
Hämtar ro
Slappnar av
Lyssnar in

Oron avtar
Tanken vilar
Tystnad råder

En stund
Bortom
Bruset
Ger
Lugn




Fri vers av Anjeska
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-05 22:35



Bookmark and Share


  thyra
Lugnande ord!
2009-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska