Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vår säng brevid det mjukaste leendet

 

om natten, elian

vill jag krypa ihop 

mot din kind och

aldrig försvinna

 

jag kan aldrig beskriva dig

jag kan aldrig beskriva er




Fri vers av molly crayons
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-06 01:38



Bookmark and Share


  thyra
Skönskrivit och rubriken välfunnen!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons