Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM TROR DU ATT DU ÄR DÅ ............ har inte blekaste aning .... typ







när jag slutar fokusera på


hur du mår


vad du tycker


vad du vill





och i stället fokuserar på


hur jag mår


vad jag tycker


vad jag vill




då kan vi mötas och prata om


hur vi mår


vad vi tycker


vad vi vill




... och vi behöver inte ens vara överens


för du känner dig


jag känner mig


vi kan utvecklas tillsammans




till någonting väldigt unikt och fint




Fri vers av Göran Byrén
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-06 04:58



Bookmark and Share


  glittertindra
här har du skrivit om det som är kärnan...
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Göran Byrén
Göran Byrén