Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåtor med tveksamma lösningar

 

det är inte det vackra

som ler mot dig i natten

som driver dina tankar

i än snävare gåtor med

tveksamma lösningar

 

livet du inte lever

för all nostalgi som

vilar som en evig imma

 

bland tårarna

fortsätter och önskar

din medverkan




Fri vers av molly crayons
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-06 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons