Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i min Scratchbook

Jag som trodde att du sa
att du skulle be din pappa om pengar
för att jag skulle kunna åka och träffa dig
inte för att få pengar
till mobilen

Hej besvikelse
Du var inte borta länge!

”Det är dags att börja leva nu”
var det någon som sa till mig
”Men jag gör ju det”
Jag lever där jag vill leva
i våra minnen
och ibland till och med
i mina drömmar
och vem vet..
kanske till och med i dina

Jag tänkte för första gången om
när jag hörde någon på tvärbanan säga
”Allt kretsar inte omkring dig”

För i min värld
kretsar allt, ja fan allt
omkring dig

Mitt liv

När jag går förbi alla ställen..
Ser jag oss sitta där
under trädet med en godispåse
istället för jordgubbar
för det är verkligheten
som jag vill leva i
Jag måste bara hitta ett litet kryphål
där du kan smyga in
ifrån drömmen
Alla dessa ställen
du och jag aldrig besökt

De är så många..

Jag vill öppna upp mitt huvud
så att jag kan klippa ut alla minnen
och alla tankar
alla fantasier
som jag någonsin tänkt, älskat och hatat
och sedan klistra in dem i en scratchbook
Jag vill inte gömma undan dig
Jag vill bara kunna välja själv
när jag ska se och känna dig

När jag ska uppleva allt igen

Jag vill inte tänka på våra stunder
jag vill skaffa nya
varje dag

Du är min nutid
och min dåtid..
åh snälla gode gud
låt honom bli min framtid




Fri vers av TystnadTalar
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-06 18:47



Bookmark and Share


  Drömkram
Underbart vackert! Din vackra poesi smittar livshopp och glädje,forcerar fram tro på hopp och framtid, och det är så underbart. Sagolika ord flyter i ström och fångar dröm om längtan och glädjefullt liv. Fantastiskt berörande ord. Kram
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar