Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tystnad talar

Vet du
Jag lyssnar på musik varje dag hemma
och det är nästan alltid lugn musik

Innan jag träffa dig
tänkte jag alltid på känslor jag aldrig upplevt
Jag tänkte på svarta hål
På universum
På väggar utan fönster
Och endast mörker
Jag tänkte på saker bortom synen

Men nu när jag lyssnar
ser jag bara dig
och jag tänker på bilder
från tiden vi hade tillsammans
Och jag tänker
hud som vidrör..
Färgen på dina ögon
men självklart också på
väggar
med fönster
Och på mörker
fast med en gråare ton

Visste du
att jag alltid haft svårt att lita på andra
Jag har blivit sviken och
knivhuggen
så många gånger
Men när jag såg dig i Frankrike
öppnades mina fönster
och när du kom fram
utan att släppa blicken
var jag tvungen att hålla i mig
för att inte falla
Och jag såg mer än ögon
Jag såg bortom dina pupiller

Väggar, vad är det?

Och visste du
att jag hatar att erkänna
att du faktiskt har mig
men..
Du har mig
och det kanske inte betyder mycket för dig
och det betyder inte hela världen för mig
men
det betyder hela universum
för mig
För du har mig
utan tvekan
Vilket betyder
att du har makten
att faktiskt krossa mig
Krossa
förinta, utan att ta i

Förstår du vad jag säger till dig..?

Det är de här tankarna som gör mig så tyst
För det är så mycket
så mycket mycket mycket
mer
som pågår inuti mig
när jag säger att jag älskar dig
Om du bara visste..
Om du bara visste hur mycket jag faktiskt gör det
Älskar, Dig
skulle du aldrig behöva fråga mig
om du nu tillhör
det förflutna


Men det vet du inte
För du kan inte
svenska
och jag kan endast uttrycka mig
när jag skriver med svenska ord




Fri vers av TystnadTalar
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-06 20:45



Bookmark and Share


  Drömkram
Otroligt vackert! Jag har aldrig tidigare sett så ren och oskuldsfull kärlek satta i ord. Dina känslor fångade i ord är vad andra bara kan drömma om.Men bara så som alltid är dina ord gudomligt vackra och skänker tankar åt än mer gudomligare känslor, men bara just så har du fångat uppriktigt ärlig kärlek i ord, enormt sköna att läsa dina ord. Din poesi här och nu är bara oöverträffbart vacker. Kram
2009-10-07

  Mr Lindemann VIP
Det möts i det allomfattande språket som talar i tystnaden
vilar i kärlekens alfabet och andas in vokaler av det språk som tolkas in av kroppen
sedan är det ordlös kommunikation som pratas
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar