Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Skrotten

Som ett moget äpple på sitt träd, faller du för mig
Men jag står rak som en fura

Jag tycker om att se ner på dig'
mig kan ingen lura

Hade du varit något att ha
skulle jag behöva kämpa natt som dag

Den jag får alldeles för lätt
Pressar jag till mos, och har på min plätt....




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-07 00:04



Bookmark and Share


  Isak VIP
fan vad bra, mamma!
Helt- helt kanon!
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström