Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgovy från TIM


Kalktunnorna som hänger på rad över åkrarna

och över Hjälmare sund



alldeles stilla och väntande

en del rostade och håliga


en del fullt brukbara men tomma



alla åtskilda från varandra



som en tavla i sin oföränderlighet


just nu







Fri vers av Hannadraken
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-07 08:21



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tåg i mälardalen... och tåg från norr till söder - sitter just nu med solen blänkande i ögonen och läser det du ser från din tågresa... höstvackert.
2009-10-07

  Eva Langrath VIP
En målande tavla med tunnor på rad skapar du med dina ord.
2009-10-07

    ej medlem längre
ja! de hänger där i min barndom, då betydde de ridläger, skoj och härligt. de är märkliga där de stilla bildar en känsla av evighet... tack för denna bild!
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken